Wednesday, September 2, 2009

Tingkatan 5 Jamaah 2004


Dua tiga menjak ni aku tengok ada beberapa orang student lama aku yang melawat blog ni. thanks ye sebab masih ingat lagi cikgu korang ni. aku amat menghargainya.

untuk azie dan ucu fafa, aku scan gambar kelas kita dulu. actually ada gak gambar masa kita buat jamuan kfc masa akhir tahun tu. tapi tak bawak lak masa ni. upload lain kali ok??

ini la batch sulung yang aku ajar di sekolah ni. ni la first time aku jadi guru kelas. tak tau la camne gaya aku jadi guru kelas time tu. syukurla budak2 ni ok. senang aku menjaganya. hehehe.

ada dua student dalam gambar ni yang dah berkahwin. tak silap dah ada anak pun. hmm..dah jadi "nenek" la aku.

kenapa jadi "nenek"?? ye la...diorang ni "anak" murid aku. so, anak diorang ialah cucu aku.

tiba2 aku terfikir..kenapa panggil anak murid?? bukan adik murid? aku dengan diorang ni beza 6 tahun je?hahaha...sendiri fikir, sendiri jawab.

7 comments:

ainShahajar said...

dah nama nye cikgu...heh.. kwn ain kawen dgn cikgu ain.. wah.. terkezut gak bila dpt tahu

sI tEDI said...

kalau dah jadi adik murid nanti bercinta pulak..
kalau anak tu nampak macam beralas lagi. ekekekeke

asilahmuhajer said...

ain;
anak murid kawin cikgu- itu berlaku dalam batch akak sendiri. cikgu tu pun mengajar dengan akak sekarang.

sitedi;
logik gak tu kan?? lagi2 cikgu lelaki. kalau pempuan kurang sket kot..

chemil ila said...

emmm..dah nenek rupanya...hehehe

ucu fafa said...

cikgu, upload la gamba class kitorang skali.. 5ba 2004... hehe.. ni yg jeles ni, 5 jim je.. huhu

ucu fafa said...

hm baru ingat, cikgu dlu aja vouls sc, ade 1 part tu ckgu ckap, "biasela, sy kan cam maya karin.."
ape lagi dak2 pompuan sume wat muke.. yg laki da "uwek2".. haha.. ckgu mmg klaka... gurauan yg bes jeh.. he3..

asilahmuhajer said...

ucu fafa;
5 ba tak pasti ada ke tak sebab 2004 tu saya jadi guru kelas 5 jim je. hehehe. jgn sedih ek?? nanti kalau jumpa saya upload.

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.