Sunday, August 23, 2009

TIBA-TIBA...

ntah kenapa, tiba2 aku terasa boring dengan aktiviti kat blog ni.

rasanya ni kali kedua terjadi kot. dulu pernah gak jadi cenggini. lama gak aku nak menghilangkan kebosanan tu.

kepada semua yang sudi melawat blog ni selama ini, terima kasih. jumpa lagi selepas semua kebosanan tu menjauhi diri aku.

selamat beramal di bulan ramadhan.

selamat hari raya (in advance). kot2 sampai raya pun aku tak check blog ni. hehehe.

salam sayang utk semua.

9 comments:

<< s| tED| >> said...

oik! apa kehal lak boring ni? ekekeke
x de idea ke... wat lah entry pasal puasa ke berbuka ke sahur ke baju raya ke.. ekekekekke

alah.... update je apa2...

cerpelai said...

Hahahahaa..
Sama la pulak dengan gua..

Gua pun dah naik bosan berblog ni.. Ingat nak masuk goblog pulak laa.. Edehh..!!

fieza said...

ala..klo ckgu xde kt blog nie borink la kami...huhu.. cm ner nk b'gosip...

Nor.Abd-Azila.Azis said...

hurm... saya pun dah ada sindrom itu.

ainShahajar said...

wah.. bila tiba ramadahn je.. terus bosan..hehe

selamat berpuasa kak!!

zeqzeq said...

boring kee merajuk.

itu belum kena tembak oleh saya,, hhee kena sound Br Mazidul jer kan kan (jap nak tahan gelakk_)

AjemiPutraNobita said...

Knp bosan plk...plik2...

zeqzeq said...

As-salam..ajemi..
Konjer sedang bertukar kulit hhee

kelopak@gmail.com said...

agar kebosanan itu cepat pamitnya!

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.