Tuesday, March 31, 2009

suamiku..


dalam byk2 gambar..aku terlupa lak nak letak gambar suamiku yang tercinta. hehehe. ni gambar lepas nikah. mcm kelakar lak bila tgk balik. rasa geli2 pun ada bila posing camni. kalau sekarang di suruh posing camni, jgn harapla...hahaha. dua2 tak nak punya.

form 2 SAMSED 1995

ini gambar aku masa form 2. aku sekelas dgn takim. aku berdiri barisan tengah. 4 dari kanan. takim laj yang comel dan bulat. 6 dari kiri. aku masa tu memang jelita la..kekal hingga kini. takim pun sama. maintain comel. lepas ni aku nak cari gambar takim terkini la. boleh tepek kat sini. tak silap aku, masa ni kelas aku 33 0rg. 3 lelaki, 3o org pempuan. tapi oleh kerana boys ni baik, so, takdela kena buli dgn kitorg. hahaha...

Monday, March 30, 2009

aku dan paei ketika zaman kanak2

hahaha..aku terjumpa gambar skandal lama aku dan paei masa sekolah2 dulu. kepada sape2 yg tgk post ni, boleh compare gambar dalam ni dgn previous post. betul kan aku cakap?? paei maintain saiz. hahaha..
tapi kan, apsal aku asyik upload gambar paei je ek??
jgn misinterprate ye.. saje suka2
no hearts feeling..hehehe

aizul merajuk

aku rasa anak aku ni ada talent jd artis la sbb..
pertama..pandai bergaya dgn gaya terkini.
hhehe.. ntah spek sape kena rembat
kedua..pandai buat ekspresi..
boleh jd pelakon airmata la pendek kata.
hahaha..

aksi seorang jejaka pemalu dari masa depan

dulu2 aku rasa anak aku ni mcm putih (ikut maknye..hahaha). tapi kat gambar ni macam dah gelap sket. pastu pandai lak wat aksi mcm malu2. ntah bila ntah dia pandai posing cenggini..

Thursday, March 26, 2009

siapakah si baju kuning itu??


cuba tgk budak yang depan sekali pakai baju kuning. rasa macam kenal...

gajah

aku tak sempat cari gambar gajah. kalau dah ada nanti aku edit post ni.

teka-tekinye..

burung terbang dengan sayap...
gajah terbang dgn apa??

selamat menjawab.

arifaei yang tak besar2

yg pakai vest macam pencegah maksiat ni ialah arifaie. my ex-schoolmate who had became my collegue. masa ni tgh tggu budak merentas desa sampai kat finishing line. si paei ni, dari aku sekolah sampaila sekarang masih mengekalkan saiznye. aku gak yg rajin menambah saiz. to paei, kalau terbaca post ni, jgn marah ye?? aku puji ke'maintain'an ko.

anak murid ku yg giler2


terjumpa lak gambar students yang aku tgh ajar skrg. bila tgk2 balik, ada plak gambar diorg masa kecik2. kelakar bila tgk sbb gmbr ni mgkn time diorg form 1 kot. skrg dah form 5 and dah bujang. ada gambar betik(shyafiq), fitry, shahrizuan, elyas dan akmal hakim. gembira betul nak tunggu riders lalu. mcmla org tu lalu bagi diorg duit. tapi takpela..hidup mesti ceria.

mandi2 di sungai kelah

lucu plak tgk si naqib senyum. bersungguh2 nampaknye. tapi masa ni sungai kelah belum ada tempat mandi yang sejuk tu. yang ada cuma yang panas je. tapi yg panas ni ada unsur2 perubatan sket. org kata kalau kita ada penyakit kulit, boleh try mandi kat situ. the water contains sulphur. so, yg mana rasa ada masalah kulit, bolehla cuba..

gambar ku di waktu dulu


aku tak pasti tahun bila gambar ni di ambil. tapi kalau tak silap, tahun 2006. masa tu blm kawin lagi. gambar pun tak nampak gemuk. gambar ni di ambil kat tepi jln depan sekolah. jln memang lengang giler sbb time tu jalan di tutup sbb nak bg laluan pada riders of LTDL. masa ni kitorg 3 org (asilah, epul and pejal)bujang lagi. but now, tiga2 dah kawin. hahaha.

Monday, March 9, 2009

update..update..

hahaha...
nasib baik ada org komen blog aku ni macam berhabuk sbb dah lama tak di update.
so terpaksa la update..
ada byk cerita yang nak dikongsi tapi tak sempat nak layan internet ni sbb awal tahun ni byk sgt keje..
nanti la yea?

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.