Thursday, March 26, 2009

gambar ku di waktu dulu


aku tak pasti tahun bila gambar ni di ambil. tapi kalau tak silap, tahun 2006. masa tu blm kawin lagi. gambar pun tak nampak gemuk. gambar ni di ambil kat tepi jln depan sekolah. jln memang lengang giler sbb time tu jalan di tutup sbb nak bg laluan pada riders of LTDL. masa ni kitorg 3 org (asilah, epul and pejal)bujang lagi. but now, tiga2 dah kawin. hahaha.

No comments:

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.