Thursday, March 26, 2009

arifaei yang tak besar2

yg pakai vest macam pencegah maksiat ni ialah arifaie. my ex-schoolmate who had became my collegue. masa ni tgh tggu budak merentas desa sampai kat finishing line. si paei ni, dari aku sekolah sampaila sekarang masih mengekalkan saiznye. aku gak yg rajin menambah saiz. to paei, kalau terbaca post ni, jgn marah ye?? aku puji ke'maintain'an ko.

7 comments:

Anonymous said...

cam nok kne jer arr... klu awek gua lain2 nampok...abislerr gua arr...
(camne bhasa rempit gua....kar!kar!)

wei! buh ler gmbor lyen yg lg syok! pekebendenye tuuu....

asilahmuhajer said...

sape ni?? tak sangka lak ada org kelantan kat sini..

Anonymous said...

adeerrr org jelous......takim nak gak......uuuwaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

adeerrr org jelous......takim nak gak......uuuwaaaaa!!!!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

Bf lama ke tu

Anonymous said...

name gelaran dia assoghir...
tu lah pasal x leh besar....

cik qil said...

wahai,cikgu-cikgu ku!..hehehe

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.