Monday, March 30, 2009

aku dan paei ketika zaman kanak2

hahaha..aku terjumpa gambar skandal lama aku dan paei masa sekolah2 dulu. kepada sape2 yg tgk post ni, boleh compare gambar dalam ni dgn previous post. betul kan aku cakap?? paei maintain saiz. hahaha..
tapi kan, apsal aku asyik upload gambar paei je ek??
jgn misinterprate ye.. saje suka2
no hearts feeling..hehehe

4 comments:

Anonymous said...

ko mmg kijam....aku ingat sblum lg bnyk rahsia kte trbongkar, aku nak bunuh kooo....... ha!ha!ha!....

pasal kte ader skandal tu ler ko suke upload gmber aku..wat kenangan lerrrr kte kannnn.....

Anonymous said...

wei! tu gmbor group aperrr yerrr!!!!

chemil ila said...

oooo...dulu ade skndal eh...?
hihihi...
tp mmg maintain saiz bdn si paie tu...
kehkeh...

asilah said...

ni gambar sidang redaksi majalah sekolah..
skandal?? hahaha...
kira boleh la..

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.