Monday, August 10, 2009

renang @ tido gaya bebas??

masa cuti H1N1 ari tu, keje aku ialah menjadi suri rumah sepenuh masa. nasib baik seminggu je. kalau tak, terpaksa la aku tukar title blog aku ni daripada teacher's life menjadi housewife's life.

anak aku yg tersangat aktif ni memang sangat suka berada dirumahnya. sebab..dia boleh buat apa je aksi dia suka. ye la..kat umah orang tak leh buat cenggitu sebab kena jada tatasusila. kalau tak, nnti bakal mertua tak suka. hehehe.

ada satu hari tu aku tgh sibuk2 wat keje, tiba2 aku rasa umah aku macam sunyi je. aik? pelik lak. mana si budak aktif tu pegi. dan aku pun gi jenguk. ini la aksi beliau. nak kata berenang, takde air. tapi gaya macam berenang.

so, kesimpulan yang aku buat, inilah yang dipanggil "BERENANG GAYA BEBAS DI SOFA".

Kepada mana2 orang Malaysia book of record tu, bolehla listkan anak aku ni sebagai pencipta rekod terbaru. barula sejuk perut aku mengandung. hehehe.

2 comments:

<< s| tED| >> said...

ekekkeke... aduhai.. selesanya dia tidur macam tu...

asilahmuhajer said...

hehehe..rasa macam selesa. tapi yang tengok tu rasa seksa. hehehe.

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.