Sunday, September 27, 2009

sakit tengkok

lepas seminggu berhari raya, hari ni hari pertama bersekolah semula.
dahla raya aku tak berapa berseri walaupun baju raya banyak.
huhuhu.
pagi ni, bila bangun, tengkok aku sakit plak.
orang kata salah bantal.
apsal orang kata salah bantal ek?
sedangkan bantal tu tak wat apa2 pun kat aku.
tapi takkan aku plak yang bersalah kot??
huwaa..sedih ni.
nak reverse kereta pun susah.
huwaaa..huwaaa..huwaaa..

5 comments:

sI tEDI said...

alahai... balik kg bawa bantal sendirilah len kali. ekekekekek...

amalhaj said...

aruah atok teman dulu kate kalo sakit tengkuk "salah bantal" ambik bantal tuh pukul-pukul kat tengkuk mike tuh, cube ler nertau kut rasi plak... huhuhuhuhu

areQue said...

ahhhhahhahhah...bukan salah bantal..

salah tengkok sbb tersalah letak...kuikuikui~~

ainShahajar said...

wah.. sakit nye nak reverse kete pun payah..ish.. betol.. pukol bantal tu dulu b4 tido..

nape tak berseri kak..hehe

asilahmuhajer said...

sitedi;
saya tak balik kampung pun sbb memang dah stay kat kampung. hari2 tido umah sendiri tanpa miss. hehehe. ni mesti bantal umah orang lain menyamar jadi bantal umah saya.

amalhaj;
thanks utk advice tu. malam tadi dah try tp nampaknya hari ni masih sakit lagi. tapi dah kurang sket.

areque;
betul3x...tengkok yang salah. maka yang paling bersalah ialah tuan punya tengkok. sape ek?

ain;
dah separuh mati bantal tu akak pukul. tapi sakit gak. hehehe.
kenapa tak berseri? anak akak meragam masa raya. taknak masuk umah orang.tak best la beraya tak duduk borak2.

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.