Tuesday, September 8, 2009

rindunya nak mandi laut


bila tengok gambar ni, rasa rindu lak nak mandi laut.
hmm..bila la nak ada masa gi mandi laut ni.
lepas ni dah busy marking paper trial spm lak.
boleh tak kalau time raya2, gi bercuti kat mana2?
agak2, kat mana lagi yang best ek??
pulau perhentian ok kot...

9 comments:

areQue said...

huhu..samalah kak..rindunye nk mandi laut..rq suke pantai atau laut,,,

satu hari nnt cite2 nk ade umah yg depan laut...best nyerrr

ainShahajar said...

eh.. lama gak akak tak mandi.. tu anak akak kecik lg..

jernih airnya.. kt mane tu kak

ok kot pulau pehentian.. tak penah pegi lak

cerpelai said...

Waaa.. Kat mana tu sis?
Airnya yang jernih bagai kaca seperti memanggil-manggil kaan daku menikmati tiupan bayunya dan dingin molekulnya agar dapat bisaku dapat menyegerakan lawas berakku seberapa segera yang mungkin..

(Sajak lama dan moden dicantumkan..)

Edehhh..

sI tEDI said...

aku dulu masa kecik2 ayah askar duduk teluk kemang. belakang rumah laut. laut dah jadi macam taman permainan.

sebab itu kulit aku gelap. pagi petang siang malam.. laut laut laut
:(

chemil ila said...

nak itot...

zeqzeq said...

jernih true

asilahmuhajer said...

areque;
kalau nak wat umah sebelah laut, tolong book tapak sebelah umah ek?? nak jugak umah tepi laut! best nye..

ain;
yg tu gambar tahun 2007. last mandi laut bulan 6 aritu kat bpulau kapas.

cerpelai;
yang ni kat pulau redang. airnye memang jernih giler. masa mandi tu, even kat tepi2 je, ikan boleh berenang2 sebelah kita. dah cuba amik gambar tapi tak jelas sebab ikan tu warna silver.

sitedi;
teluk kemang? mesti best gak tu.

chemil ila;
ikut boleh...kos ditanggung oleh individu itu sendiri ye? hahaha.

zeqzeq;
itu kat pulau redang. jom la gi sama2. rindu la ke'best'an pulau tu...

zeqzeq said...

..atuk saya pesan kalau nak mandi sana kena 'tak' pakai baju..

asilahmuhajer said...

tak pakai baju?? hihihi...

tak nak la jadi sotong salai walaupun spesis tu banyak kat sana.

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.