Sunday, September 13, 2009

Apa dah jadi?

kepala otak aku tengah pening2 lalat menanda kertas exam trial spm student2 aku ni.

apa la nak jadi dengan anak2 murid aku ni. nak kata tak belajar, aku dah ajar. nak kata tak tau teknik menjawab, aku dah ajar teknik menjawab. nak kata kurang latihan, aku rasa dah berbakul2 latihan aku dah bagi..

aku rasa tahun ni aku letih sangat dengan kerenah budak2 ni (sepatutnya cikgu takleh rasa letih mendidik anak murid). ada je benda pelik2 yang aku tak ajar tapi dia buat.

pastu, yang aku tak faham sekali, kenapa tak nak jawab soalan?? masa menjawab 2 jam 30 minit. tapi 2 jam tu digunakan untuk tido.

ish3x..apa aku nak buat lagi ni. aku yang salah ke, diorang yang salah?

10 comments:

zeqzeq said...

peperiksaan sedang berlansung, Cikgu sedang tidur

asilahmuhajer said...

en. zeqzeq;
sori, tadi tersilap tekan.
sila baca semula ek??

sI tEDI said...

alahai.. masa zaman aku amek pekse dulu 2 jam lebih tu rasa singkat sangatr. nak jawab macam bende nak jawab. ekekekekek

areQue said...

budak2 yg cam gitu tu tak prepare la tuh nk exam...study last minute or termnung tak tahu nk jwb aper...tu masa 2 jam tu mcm lost n tak ingt apa2 kot

rq amik exam pon prnh gak tido tp dpt A gak jer...hahahahahhah

sengal..

p/s>>>
btul ke kak asilah nk blnja rq baju raya gak???bestnyer...nak nak...ahhahahahahha

asilahmuhajer said...

areque pakai saiz apa? camne akak nak bagi?

boleh je. ikhlas ni. akak dulu pun mcm areque. berbulan2 baru dapat gaji. sedih2..

areQue said...

huhuhu..rq dah siap buat entry pasal gaji tuh dlm blog rq..sipa ngamuk gi...huhuhu

geram...

rq ni pakai size xs kak..coz rq ni kecik molek jer orngye...huhu..

kalo akak nk blnja..hehehhe..sbsar pdg bola rq tadahkan dgn hati riang...hehehhehehe

tp smpt ke nk cari?ni dah hari ape ni..huhu

semutzapi said...

Salam..

Merafak sembah membuat kunjungan..
selamat berpuasa cikgu..
raya kat tanjung ke tahun ni?

asilahmuhajer said...

areque;
lepas ni akak baca. kat tempat akak ni syurga membeli belah. byk baju siap. senang je nak cari. masalahnya, nak bagi camne??

semutzapi;
tima kasih sudi singgah.
tiap2 tahun raya di tanjong karang sebab saya memang orang sini. kawin pun org kampung sebelah je. hehehe.

areQue said...

akak pos kat alamat ni eh..hehheh..pos ekspress tau..size xs..yg comel2 jer...kalo akak bg baju utk rq convo pon ok kot...heheheheh..ikut ske ikhlas akak la...terharu nye ada org baik hati..

ni amik alamat umah
NOOR HAYANI BT ELHAM
B-08-18,PPR PANTAI RIA, JALAN PANTAI DALAM,59200 LEMBAH PANTAI KL

TQ KAK..

asilahmuhajer said...

sape hayani ni? housemate? ok..tggu je la kedatangan parcel tu ek? hati2, dlmnye mgkn ada putera katak. hahaha..

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.