Wednesday, September 2, 2009

TRIAL SPM 2009


Mulai 02.09.09, seramai 148 orang student form 5 sekolah aku menduduki trial exam. tengok ni, masing2 terlentok2 ke sana ke mari menjawab.
masa aku round tadi, macam2 benda kelakar aku jumpa. ada ic yang dah terbelah dua, ada ic yang masuk mesin basuh!
yang paling tak tahan, ada yang guna ic fotostat warna yang di laminate. bila tanya mana ic, jawapannya, kat emak. tak berani pegang sendiri. alahai..dah 17 tahun pun tak berani pegang ic sendiri. camne nak kawin ni?? hehehe. gurau je.
good luck untuk semua calon SPM SAMTK.

9 comments:

sI tEDI said...

aduhaiiii.. aku rindu kain hijau itu yg aku pakai masa sekolah menengah!ma

asilahmuhajer said...

sekolah menengah pakai kain hijau? sama la kita. hehehe.

areQue said...

ahahahhaah..rq pon pakai kain hijau dulu..

suke kain hijau..huhuhuh

kak asilah>>>bile nk follow blg rq..rq dah follow akak tuh...ahahahhaha...

lupa nk wish slmt pose n slm merdeka

asilahmuhajer said...

areque, akak dah follow la. dari ari tu lagi.cuba check. ada masalah ke ek??

chemil ila said...

ala...kita skola kain biru...xleh join ek???

Ajemi said...

kalau pakai kain plekat leh join x?hehe

asilahmuhajer said...

chemil ila;
join la. yang penting pakai kain.

ajemi;
ko sekolah dulu pakai kain pelikat ke?? ko kan lelaki. pakaila seluar.

areQue said...

hahahah...akak dah kklik kat kotak follower rq blum???huhu..tk tahulah..tk nmpk nama akak..sbb tu rq tak tahu mana satu..

cb akkak klik lg sekali..

oh ya..hari tu akak tny rq nak minta ajar ape ek???tak ingt dah..hahahhah..

entry psl oku yg kna rape tuh rq buat later k...

pepun..tq sudi baca entry rq..entry akak pon mnarik..tinat zaman2 bljr kat sekolah dolu2..huhu

*akak klik kat kotak followers lg skali..mgkin aritu tk massuk kot...

sape si pengomen yg gi sekolah pakai kain pelekat tuh???
haahhaha..lawak gile kntang...muhkakkakka

asilahmuhajer said...

areque;
ha'ahla. akak check memang tak masuk lagi. knp ek??

akak tak ingat la aritu tanya apa. takpela. kalau ingat nanti, akak tanya lagi.

pasal oku tu, akak tggu ye? tak sabar nak baca nih!

si budak kain pelikat tu ialah adik bongsu akak. dia memang kentang sket. hahaha. dia ni la telah mempengaruhi akak join blog2 ni. dia yang bersalah! hahaha.

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.