Wednesday, September 2, 2009

Wajah Blogger SAMTK


Aku baru naik ke bilik guru ni. tadi kena jaga SPM trial exam. ngantuk giler rasanya.
round dewan sudah, check ic pun sudah. adoi..boringnye. calon pun takde yang angkat tangan mintak kertas lebih ke..
tiba2 aku terfikir nak amik gambar blogger2 yang aktif kat sekolah aku ni. cik Qil and fieza. hehehe. diorang mesti tak sangka aku snap gambar diorang. alamak, menyalahi etika jaga periksa ke tak ni ek?? tak kot..aku tak kacau diorang. sambil2 round je.
cik qil dan fieza, do the best ok??

6 comments:

abuamin said...

ha! ambik gambar masa jaga exam ye... ?! menyalahi Perintah Am tu !

hehe...

nasib baik kat sekolah sendiri...

tapi jgn buat masa jaga exam spm sebenar ye... kantoi nanti...

from guru to guru...
jangan marah.. :)

fieza said...

owh.. ckgu snap curik2 ye gmba sy...
xprasan pn.. sy plak nk crik pic nie dri ckgu..jgn mrah.. pas nie ckgu ambk bnyk2 gmba ktorg pn xpe..hehe..:p

asilahmuhajer said...

abuamin;
terima kasih atas teguran. masa exam sebenar tak jaga exam kot. cukupla tahun lepas jaga exam. seksa rasanya. bukan kerjanya berat tapi bosan yang teramat sangat. rasa nak je jawab sama2 dengan budak2 tu!

fieza;
jgnla cakap curik. nanti tgn kena potong. aik?? kata nak bukak blog lepas trial?? mesti kes rindu blog sendiri ni..

abuamin said...

Salam 18 Ramadhan..

Tips : Kalau taknak jaga SPM, awal2 tahun jumpa PK offer diri nak jaga PMR.

Saya tahun ni tahun ke-2 jadi ketua pengawas PMR.. Senang je..5 hari je..dalam hari sekolah (belum cuti) pulak tu. Pastu satu paper paling lama sejam setengah je..

SPM..dah la lama.. 2 minggu lebih, paper pulak sampai 2 jam setengah..macam nak pitam rasanya duduk menunggu..

Try la tahun depan.
Berbaloi-baloi !!! :)

asilahmuhajer said...

abu amin;
saya selalunya memang jaga PMR pun sebab masa SPM saya marking paper (alamak, dah sign borang pink patutnya takleh cakap).

kalau spm lagila tak nak. so, saya selalu bagi alasan marking paper utk tak gi jaga exam.kwang3x.

camne naka apply jaga upsr ek?? lagi best, 3-4 hari je..

cik qil said...

my pic..cg..sy amik pic ni..hihihi..

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.