Wednesday, September 30, 2009

Aku dan Asparados..siri jejak kasih


















baru2 ni aku rajin singgah di macam2 blog. tak sangka lak dalam aku singgah-menyinggah tu, aku ditemukan dengan anak sepupu aku si asparados ni. asparados bukan nama sebenar.

aku sendiri dah lama tak jumpa dengan si asparados ni. malam tadi, masa aku belek2 album lama, aku terjumpa gambar ni. yang baju biru tu aku, 8 tahun. tak silap, masa ni gigi aku rongak.

dua orang budak lelaki yang berdiri tu, salah seorangnya adalah si asparados. sorang lagi abangnya.

asparados, ko mesti tak sangka aku ada gambar ni kan?? hehehe.

9 comments:

zeqzeq said...

...ada sama tak dgn saya..berpuluh blog yang dilawati...terjumpa dekat 10 blog saudaramara ,kawan sekerja, sejiran yang pernah bersalaman dan sebagainya..

tapi saja buat JUAL mahal tak ngaku kenal...

qih qah qah qih..

amalhaj said...

fuyooooo... gigi rongak pun masih cun...... caya la

asilahmuhajer said...

zeqzeq;
kihkihkih..kalau tak ngaku kenal, nnti org kata sombong lak. lainla kalau kat blog saya ni takde tepek gambar saya.

amalhaj;
budak kecik mana cun. comel ada la.hihihi.

tapi sekarang gigi tak rongak lagi. tapi apsal tak cun gak ek??hahaha.

cerpelai said...

Waicehh.. Gambo lama laa pulakkk..!! Ni zaman Saturday Night Fever ke nih?

iDAN said...

si asparados & abgnya tu macam kembar seiras; bila sudah dewasa pasti sukar juga mengecam kedua beradik ini.

Kecuali seorangnya boroi macam saya!.

sI tEDI said...

aku belum jumpa lagi siapa2 setakat ini

asilahmuhajer said...

cerpelai;
ni memang gambar saturday night fever sebab masa tu malam sabtu kalau tak silap. yang fever tu mungkin tgh amik gambar kot.hahaha.

iDAN;
tak silap, diorang ni beza umur setahun je. nasib baik sorg muka emak, sorg muka ayah. rasanya nak boroi mungkin susah sebab dua2 kurus kering. ayah diorang pun maintain sampai sekarang.

sitedi;
mungkin dah jumpa tapi tak perasan. teruskan usaha ye? chayo..chayo..!

iDAN said...

berangan nak kurus balik, sebab banyak seluar dah tak boleh pakai..!

tapi makan.. mak datuk! tak tahu bila boleh kenyangnya!

keturunan juga membuatkan kita payah mahu kawal pembesaran kut! keluarga saya sudah tua semua gemuk-gemuk... si asparados beruntung jika terusan kurus langsing! penyakit tu satu hal, nak bawa badan pun satu hal...

asilahmuhajer said...

iDAN;
orang kata, kalau lelaki ada perut boroi, isterinya pandai jaga @ bela!

boroi camne pun, nak tak nak kena bawak gak. kan best kalau boleh tinggal2.

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.