Thursday, July 30, 2009

aku menjadi maskwomen..

alamak..terasa hilang keanggunan aku bila memakai mask ni..

ada tak orang jual mask ikut warna baju? aku nak beli semua warna la. senang matching dengan baju.

hehehe...

takpela..kesihatan lebih penting.

kalau baca dengan nada wonderpets..
"apa yang penting?"..."kesihatan!"

6 comments:

chemil ila said...

wah...da kene pakai mask da...scary je dgr...kuses da ade kes kan?takutnye....bc doa bnyk2...jgn smpai tbaca doa mkn lg ek...hihi

iDAN said...

Di UPM pun masalah selesema babi ini makin meruncing hingga terpaksa tutup kelas seminggu. Pelajar bercuti seminggu & staf pula terpaksa juga berkerja.

Parah; cekup hidung ini siapa nak sponsor & sampai bila. Guna duit sendiri kena ronakan sendirilah nampaknya agar nampak anggun!.

Memang betul jemu pula tenguk rona putih itu sahaja tiap hari.

<< s| tED| >> said...

ye betul! kesihatan itu penting! jaga diri.!

cerpelai said...

Optimus Prime pakai baju kurung..
Kehkehkeh..!!

AbnormalSuam said...

sekali rupa macam catwoman pun ada... cuma tinggal lagi catwoman seksi, hang seksa!

asilahmuhajer said...

chemil- sekarang smk seri tanjong dgn SAM tanjong karang dah kena close for 1 week. cuti yang tak best..

iDAN-mask yang saya pakai tu, doktor yang bagi. tapi mmg tak best la pakai tu sepanjang masa. dahla udara tak berapa segar, lama2 muka jadi gatal.

sItedI (nak panggil apa ni??)- terima kasih. tgh berjaga2 untuk sihat la ni. kita jaga sama2 ye?

mr. cerpelai- ada hikmah saya pakai mask tu. ,erasa gak jadi optimus prime. hehehe. nak autograf??

abnormalsuam - memang seksa! lagi bagus seksa dari seksi. auww! tak sanggup!

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.