Wednesday, July 29, 2009

MOTIVASI BERSAMA DR. ABD. AZIZ SAHAT

Semalam (29/7/09), student form 3 & 5 sekolah aku mengikuti program motivasi bersama Dr. Abdul Aziz Sahat. gambar kat atas ni aku amik lepas habis program. Masa program berlangsung, aku tak sempat amik gambar sebab terlalu asyik mendengar kata2 dia.


overall, motivasi dengan dia sangat best. even the students pun cakap camtu. ada yang cakap tak cukup (nak lagi la kononnya).


program ni start 8.15 pagi dan habis pukul 4.30 ptg. bagus Dr ni. time management dia mmg bagus. sharp ikut tentatif. aku yang tercongok dalam dewan tu dari awal sampai habis tak terasa masa berlalu. student pun aku tengok takde yang mengantuk.


banyak gak info2 baru yang aku dapat and nak aku kongsi kat sini. tapi notebook aku dalam keta lak. atas permintaan kawan2 yang tak dapat join program tu, nanti aku buat post khas utk isi kandungan program tu. baca jangan tak baca!

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.