Thursday, July 23, 2009

TV3 datang umah aku..

hehehe..bukan tv3 sbnrnya tapi just keretanya je.

tapi aku pelik sket la, apsal dia parking tak pasal2 kat depan umah aku plak??

nak kata nak interview aku, takde la plak. nak kata parking dah penuh, lapang je masa ni. nak kata ada kes di kawasan berhampiran, lagi la takde. paling2 pun, kes hilang anak kucing je kat kawasan taman aku ni. lagipun, siasat kes tu kan keje polis.

hmmm...mungkin kereta ni terasa aura orang popular kat taman ni kot.

sape ek?? aku la...

5 comments:

<< s| tED| >> said...

ekekekekke.. suspender je kamu ini.. ingat nak masuk tb.. nak tumpang sekaki!!

mana org2 dalam kereta tu pergi?/

cerpelai said...

Dia tumpang kencing je kot?..
Kehkehkeh..

asilahmuhajer said...

buat yang menghantar komen..terima kasih.

memang nak kasi suspen. hehehe.

nak kata tumpang kencing pun tak kot. sbb dia parking dari pagi sampai petang.

chemil ila said...

ceh...persan jugak ye kakak ipar ku ini

iDAN said...

ntah2 ada spy leman ngintip kot... ada jiran cikgu terlibat kes dera kot!... apa lak dibuatnya sampai ke petang tu! isk!

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.