Monday, July 20, 2009

khas untuk encik alidyangon

kepada rakan2 lain yg pelik dengan pesen tajuk post kali ni, jangan repair wireless korang lak ye??

first of all, thanks untuk semua yang melawat blog ini. diriku memang suka dengan kawan-kawan baru.

kenapa plak ada nama alidyangon ni?? hehehe.sebab tadi try bukak blog dia tapi rupa-rupanya untuk yang diinvite sahaja. alamak..tak dapat bukak la plak..ingatkan dapat tgk gambar motor ke dalam tu.

baru tersedar satu perkara..rupa2nya belum cukup terrer lagi guna blog ni.. takpe,belajar lagi.

kepada encik alidyangon, ajar la saya camne nak tgk blog encik tu ye??

4 comments:

alidyangon said...

Salam Cikgu

Minta maaf minta ampun

Sebenarnya saya tutup blog tu sekejap sebab kononnya nak buat 'renovation' sikit nak buat lawa lawa...

Lepas tu terlupa la pulak nak 'open' semula

Harap maaf Cikgu...

Saya budak salah...

asilahmuhajer said...

ok takpe. kalu dah open semula, bgtau ek?? tak sabar nak tgk ni. buat cantik2 ok?

alidyangon said...

Cikgu

dah open dah.

yang nak buat cantek cantek tu tak jadi la...ada error...

Kena back to the old format...

ibnu marzuki al firdaus said...

http://ejen-umrah-murah.blogspot.com/2011/02/no-more-true-dude-klik-imej-mat-saleh.html

khas buat alid yangon

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.