Wednesday, April 22, 2009

kamal affendi...

hari ni aku kena hantar 20 org student gi kem motivasi bersama kamal affendi kat dewan umno kuala selangor. kamal affendi ni penganalisis jenayah. kat dunia ni cuma ada lebih kurang 1500 org je penganalisis jenayah. kat asia, dia sorg je. aku mmg awal2 dah excited nak gi sbb dah tau program dgn dia ni mmg dah best. siap dah aim nak amik gambar dgn dia. tapi malu punya pasal, tak berani la amik gambar sorg2. so, amik ramai2 dgn student skali. cuma yg menjadi tanda tanya..dia ni dah kawin ke belum ek??

5 comments:

chemil ila said...

bestnye jmpe kamal effendi...
ni yg jeles nih...

AjemiPutraNobita said...

aku bru tau sape kamal effendi...haha truk gile aku ni...
knp brkilat jer muka ko ye k.silah?

asilahmuhajer said...

durhaka punye adik. ade ko kutuk muka aku berkilat! hehehe. tu la kesan2 guna SK2. hahaha. kan jelita dan nampak ceria.

Mr Lee said...

We feel very pleased you could come to our blog.
Your encouragement is so kind!
Let's keep in touch!Welcome to our blog usually.Bless you forever.

AjemiPutraNobita said...

1. Pg kat dashboard (masa mula2 bukak blog). Kalau xphm, view blog, pastu tgk kat atas>klik customize>klik dashboard.

2. Kat dashboard ni ko akan nmpk bahagian Reading list(blog i'm following). Kat bwh dia ada button "Add" dgn "Manage">klik Manage.

3. Kat Manage tu, carik blog aku then klik "setting".

4. Carik perkataan ni kat kat bahagian Basic ---> "Already have a profile on the web? Use it instead" ---> klik "use it instead".

5. Bila dah tekan, nnti dia bg pilihan. Pilih "Blogger". Dah klik tnggu je.

6. Klik "continue">klik "yes">klik "done".

7. Select "Publish my activities to other sites I have joined".

8. Klik "done" kat bhagian Basic. Dah settel.

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.