Sunday, April 12, 2009

Arwah bapakku


Ini antara kenangan terakhir anak aku dgn arwah datuknye. tak sangka itu tahun terakhir raya dgn bapak aku ni. bapak aku meninggal 28/02/2008. bila fikir2 balik, byk benda yg tarikh macam sama. masa aku preggy dulu, my expectation due date ialah 28/02 gak. tak sangka tahun depannye bapak aku meninggal pada tarikh tu. aku sayang betul gambar ni. aku akan simpan, supaya anak aku dapat tgk..inilah gambar atuk dia.

4 comments:

AjemiPutraNobita said...

....

chemil ila said...

kte sama2 sedekahkan al-fatihah bt yg telah tiada...(",)

asilah said...

tq..baca byk2 ye??

AjemiPutraNobita said...

1. memula ko klik "ShoutMix chat widget" kat bwh kotak chat aku tu.
2. ko register la.
3. dah siap register, ikut la arahan dia ko nk stail yg cam ner...
4. dah pilih ape sumer, tgk kat bhgian atas, klik setting>quick start>get codes>pastu copy code tu...
5. bila dah copy, pg kat blog ko>customize>add gadjet>pilih HTML/JavaScript>paste code td kat situ> save>kat customize pon save jgk...
6.siap..

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.