Thursday, April 16, 2009

kursus di eagle ranch resort


14-16hb yg lepas, aku telah dihantar berkursus di tempat cowboy+red indian ni yang bernama eagle ranch resort. tempat ni unik la sbb konsep yang ditonjolkan mmg berbeza dari hotel lain yang aku gi.
yg ni adalah gambar yg ada dlm handphone aku. gmbr lain ada dlm digicam aku. tak bwk ari ni. so, takleh nak upload kat sini. nanti aku masukkan.
masa mula2 tau dapat kursus kat port dickson, aku expect tempat yg tepi pantai mcm aku gi aritu. bila sampai sana, mmg tak sangka. tempat ni agak tinggi. mcm berbukit. dari luar macam kecik tapi tempatnye sangat luas dan ada macam2 aktiviti. nak berkuda, berkayak, absailing, arching, paintball, telematch...kira ada la semua.
pastu yg aku minat adalah bentuk2 bangunannye. unik. tempat aku tido dipanggil Band Wagon. macam kereta kuda. tu ada gambar aku kat sebelah tayar kereta kuda tu. besar kan. nasib baik masa tido tak bergerak. hehehe...
satu hari nanti, nak bawak anak aku gi sini la. best..








2 comments:

chemil ila said...

ade kuda...best tu..
k.mila naik kuda x?
ari tu g titiwangsa dia sibuk nak naik kuda..tp xdpt...
sudahnye naik kereta kuda je...hehe

asilahmuhajer said...

k.mila kena migrain kat sana. so dia tak berapa aktif sangat. kesian..

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.