Sunday, May 3, 2009

pusing2 pulau...










lepas habis sesi ceramah 4, kawan2 aku ajak gi island hopping. based on experience aku masa kat langkawi dulu, island hopping ni best. so, terus aku setuju. pukul 5 tu, kitorg dah tercongok kat jeti bot tu. ni gambar beach tempat aku naik bot tu.








sementara tunggu tekong bot tu sampai, sempat la aku posing naik buaian tepi pantai tu. rasa jadi bawang putih bawang merah lak. nak nyanyi mintak kawin anak raja tak sesuai lak sbb dah tak available.hehehehe...




bila bot dah start jalan, aku tgk semua kawan2 sibuk posing. so, aku pun join la sekali. yg kat gambar ni. kak noorul from PPD Klang. kelakar betul, tak sampai 5 minit bot jalan, dah amik2 gambar...
lepas pusing2 pulau dalam 2 jam,kitorg pun balik. sblm tanggal lefe jacket, amik gambar lagi..aku tak suka sgt gambar ni sbb aku nmpk mcm pamela anderson!! moral of the story, jgn letak handbag dlm life jacket. hahahaha...

No comments:

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.