Sunday, May 3, 2009

anniversary ke 3...

jeng..jeng..jeng! 29/4/09 lepas, kitorg sambut anniversary ke 3.. tahun ni sedih sket la sbb tak dapat gi holiday macam tahun2 yg lepas. faktor masa mempengaruhi. lagipun, tak tau nak gi mana la. nak gi jauh, letih..nak gi dekat2, suma dah gi rasanya. so, kitorg cadang, beli hadiah je la. tapi yg tak bestnye, citarasa kitorg berbeza. so, tak dapatla beli design yg sama. so,atas faktor perbezaan citarasa tersebut, maka kitorg decide, beli yg mana suka. so, ini la hasilnye. tak kisahla mahal asal puashati. fasha sandha punya jam pun RM9999. hehehe...

4 comments:

AjemiPutraNobita said...

ooo...aniversary...nape xbuat knduri...hehe

asilahmuhajer said...

kenduri?? ha'ah gak ye? tak terfikir lak aku. tapi tak best lak. tak jd ekslusif utk kitorg je. hehehe. nntila aku hantar pisang kat masjid.hehehe.

ainShahajar said...

hehe..dah dapat lady bird tu..

cute kan.

happy aniversary!!!

joegrimjow said...

wawaa
sownok bngat yee
ku belom lagi
aiseyyy

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.