Thursday, November 6, 2008

hari terakhir minggu nie...

macam biasa la, ari ni kan jumaat. so, ari ni hari terakhir utk minggu ni.
tapi tak bestnye..esok still kena datang. duty warden. kena lak make sure budak-budak tanggal langsir kat bilik-bilik bawah...
pastu esok pun ada jamuan budak form 5a. so, mkn free la nampaknye..
malam lak ada jamuan akhir tahun asrama..
makan free lagi..
cepat gemuk la nampaknye..
eh, apsal lak citer pasal hari esok lak?? kan tajuk pasal ari ni?
nampak sangat dah mabuk sbb dari pagi ngadap kertas yang bertimbun atas meja. ok..nanti sanbung lagi..

1 comment:

iDAN said...

masalah conteng dinding asrama ini memang kena ambik berat juga ...

sy pernah daftar anak ketika masuk poli di shah alam... laa semua keluarga yang masuk bilik tu malu baca catatan anak2 remaja kita ini... apatah lagi yg bawa anak dara!

yang faham jiwa remaja ok ler yang tak faham lain lak fikirnya...

time daftar ini warden memang kena check benda remeh cam ini... suruh bebudak tu cat semula... dera sikit empunya diri... dah tu cat dahinya sekali!

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.