Sunday, November 16, 2008

exam science spm

hari ni org lain dah cuti tapi aku pagi2 lagi dah tercongok kat sekolah ni sbb jadi guru bertugas untuk SPM. hari ni paper aku. pagi2 lagi opis dah tepon. ada budak sakit mata and ada budak tak bawak ic. kelam kabut aku sampai aku terlanggar kereta anak aku.

semoga anak2 murid aku berjaya dgn cemerlang la ye. tapi nak cemerlang kena usaha. kalau tak usaha, malas lak tu, jgn harap la nak dpt result best.

4 comments:

ladang said...

Nasib baik kereta anak...lain kali hati2 la...bahaya tu...

asilahmuhajer said...

baikla encik ladang..saya akan lebih berhati2 di masa akan datang.

Ajemi Putra Nobita said...

kalau nak buat ruang chat tu, kena register dulu.... klik kat "shoutmix chat widget", bwh ruang chat aku tu utk pg ke laman web dia..dah register nanti, pandai2 la amik code... bila dah dapat code, pg kat costumize>layout>page element>add a gadget>HTML/Javascript>klik "+">paste code tadi kat situ..

kalau nak lagu, ko boleh pg kat laman web www.fullmusik.co.cc>pilih la lagu yg ko nak>dgr dulu lagu tu boleh main ke x>kalau boleh dgr, amik code>tampal kat HTML/java script

kalau lagu aku ni, aku amik kat laman web lain... aku amik kat www.mp3-passion.com>cara dia same gak>amik code pastu tampal.

wah, ada game yer...nanti aku try..hehe

asilahmuhajer said...

terima kasih atas tunjuk ajar encik nobita ye

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.