Wednesday, November 12, 2008

dua hari yang sibuk

hari isnin n hari selasa semalam adalah antara dua hari yang sibuk la bagi diri aku tahun ni.
tapi yang paling giler sekali ialah hari selasa sbb ada meeting dari pukul 11 hingga 6 petang. huhuhu. memang giler. hari isnin plak giler buat report. tapi memang sadis betul hari isnin tu. bayangkanla aku terpaksa buat report yg sama 3 kali. dua kali tu sbb org terhilangkan masa surf nternet guna laptop aku. tapi nak wat camne sbb dah ilang. nak marah2 pun tak guna. nak tak nak kena buat gak. kalu tak keje tak siap.

jap lagi dah nak cuti. xtau la dapat update blog ni lg ke idak. hari ni pun mcm takde mood nak menaip tiba2 kepala mcm pening. nanti la...ari ni pun ada byk meeting. letih rasanya..nanti sambung lagi.

No comments:

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.