Thursday, October 8, 2009

boringnye out-station!!




mulai rabu lepas sampaila selasa depan, aku kena bertugas kat tempat lain. tapi masih kat area tanjong karang gak.
boring giler aku dengan tugas ni sebab ianya akan membuatkan aku sakit kaki! dan kadang2 boleh sakit otak juga. huhuhu. tapi takleh cakap keje apa. sebab dah sign borang pink akta rahsia rasmi. konon je rahsia, tapi satu malaysia tau apa yang berlaku dari 7 hb sampai 13 hb ni.hahaha.
tapi nasib baik la tempatnya cantik. dahla tempat makan macam kat hotel, dari tempat aku bertugas tu boleh nampak jelapang padi. kalau tengok bawah boleh nampak ikan2 berenang kegembiraan. mana aku tau ikan tu gembira? ntahla..aku bantai je.
nasib baikla dapat team yang boleh dikatakan satu kepala. maka aku pun boleh la wat lawak dengan diorang. aku ni cepat pening kepala kalau tak wat lawak. hahaha.

ok la untuk kali ni. cepat la abis keje ni! aku nak gi sekolah macam biasa. huwaaaa!!

9 comments:

amalhaj said...

he eleh ade macam tuh dah letih, kate nak kursus kat IAB Sri Layang? tangge tinggi dah nunggu cikgu. 113 maaaa curam pulak tuh. camner pun teman yakin cikgu mesti boleh.

sI tEDI said...

kerusi siap ikat reben2 segala.. kelas yu!!!

zeqzeq said...

jauhnya sehari jerr

chemil ila said...

yeyeh...orang tau kat mana and buat apa....=)hihi

zeqzeq said...

..makan angin makan kerja

asilahmuhajer said...

amalhaj;
nampaknye gi IAB nanti takleh la bawak high heels. alamat patah kaki!

sitedi;
memang kelas. tu baru gambar kerusi!

zeqzeq;
macam jauh tapi dekat. eh, macam tajuk lagu je?
makan angin makan kerje, tambah ssikit..dapat makan. hahaha.

chemil ila;
tau ek?? diam2 je tau.

semutzapi said...

rindu dengan anak ke dengan suami?

:)

asilahmuhajer said...

rindu dengan anak mak mertua. hahaha. anak gak kan?

miss jane said...

hahahahahh...biasa la tu out station kak..ahhahahhaha

selamat ye..leh mkn angin..n cndrahati jgn lupa bg aku skali kak..heheh

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.