Tuesday, April 27, 2010

birthday aizul 22/02

ngantuk betul aku rasa sekarang ni. sejak air-cond kat bilik guru ni di repair, suasana menjadi sangat sesuai untuk aktiviti mata. hahaha. tidur la tu. tapi mana boleh tido time ni. rosak imej aku.hehehe.

sebenarnya masa ni aku tengah tunggu waktu untuk usrah pelajar. terfikir2 entri apa nak buat.
teringat lak gambar yang aku amik masa besday anak aku. dah lama dah. 22 february.

bukan tradisi aku sebenarnya nak potong2 kek ni. lagipun anak aku ni bukan reti makan kek. dia suka makan mister potato je. tapi kebetulan masa tu adik beradik aku semua berkumpul kat umah mak kat kampung, so, abang kakak aku sibuk mintak kek. kebetulan aku lalu secret recipe, so, belila kek satu just untuk makan2 je.

inila keknya. aku sebenarnya tak minat bunga2 tu. tau2 orang kat secret recipe tu dah letak. maka aku redha je la.

aizul posing macam dia pandai potong kek. sebenarnya dia nak korek bunga tu. kat belakang, abang aku tengah tunggu turn nak mengabiskan kek tersebut.(dia tak baca blog aku ni. sebab tu aku berani cakap camni. hahaha)

aizul, hepi birthday yang ke 3. semoga jadi anak mama yang soleh. amin..

7 comments:

sI tEDI said...

happy belated birthday aizul..

di toreh2nya kek ek?

ainShahajar said...

coklat secret recipe..

wah.. sedap gila tu..

penah beli satu. pastu sorok kan..haha.. tp last2 adik dpt tahu gak.. habes terus

eelobor said...

hepi besday.....

Abd Razak said...

Salam..

Selamat Hari Ulang Tahun Kelahiran buat anak cikgu..

semut api said...

dah besar dah...

kem salam kat b'day boy..

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

wahhh..sedapnye kek tu kak
happy belated besday tuk anak akak
anak kita sama umur ye..bulan je lain2..hiks

iDAN said...

Kek di secret recipe.. tak dinafikan sedap belaka!..

emmm! harganya pun berbeda!

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.