Monday, June 29, 2009

BLOG YANG MENARIK

Sekarang ni aku tgh suka melayan blog personaliti tv3 ni. bila membaca blog ni aku rasa macam dapat byk info tentang keadaan sosial sekarang ni. pastu org2 yg komen pun share experience diorg. rasanya tak yah baca paper pun takpe. hehehe.


4 comments:

AjemiPutraNobita said...

sronok tol layan blog...
murid2 ditinggalkan...haha

alidyangon said...

Cikgu

Betul tu...

Informasi/maklumat yang kita dapat adalah secara 'direct'

(terus) dari wartawan yang membuat liputan i.e Encik MazidulAkmal Sidek.

Jadi kita tidaklah was was dengan berita tersebut akan kebenarannya.

alidyangon said...

Cikgu

Jemput juga melawat blog saya ye

he he he he

http://newtownkopitiam.blogspot.com/

asilahmuhajer said...

encik alidyangon..
saya dah try masuk ke blog encik tapi tak dapat. sedih ni..

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.