Wednesday, May 26, 2010

sekitar hari guru SAMTK 2010

tak sempat nak update blog sangat sekarang ni. kerja menimbun macam gunung everest. entah bila nak abis. tu yang aku jadi pelik bila orang kata jadi cikgu ni keje paling lepak. nak je aku tau cikgu mana yang macam tu. aku nak mintak pindah sekolah situ. hehehe.

so, di kesempatan yang ada ni aku nak share sedikit gambar masa sambutan hari guru di sekolah aku. tak sempat nak upload banyak2.

ni gambar perlawanan bola jaring antara cikgu2 lama dan cikgu2 praktikal. cikgu2 praktikal ni main lemah lembut gila. memang penuh dengan sifat2 kewanitaan. sebab tu kalah dengan team aku 7-1.

alamak..sampai aku dah abis taip pun gambar masih belum dapat di upload. aku chow dulu la. rabu depan ( lepas abis kursus kat maran) harap2 dapat update blog dengan story pasal maran. by!

10 comments:

sI tEDI said...

hik hik hik

cikgu praktikal mude remaja. kena control ayu gitu..

selamat berkursus!

t care

eelobor said...

nak berkenalan ngn cikgu praktikal, ahaks

zeqzeq said...

nmpak sama jer..

jeBateja said...

Iyer ke cikgu praktikal kalah...ke terbalik resultnya...

iwanrizu91 said...

kak ain jdi gru prktikal ek..

iDAN said...

mungkinkah cikgu muda nak jaga hati cikgu di sekolah! emmm!menang besar nampaknya

semut api said...

slamat hari guru, slamat bercuti & selamat berkursus..

ssdm kuala selangor said...

from asilahmuhajer

tedi;
betul2. anak dara kena control ayu!

eelobor;
nak berkenalan ye?? meh la datang sini. diorang ada kat sini sampai bulan 8. masih banyak masa!

zeqzeq;
apa yang nampak sama? usia ke?? uish..best!

jebateja;
betul la...result original ni..

iwan;
ha'ah. dia buat ROS 2 minggu.

iDAN;
menang besar. alhamdulillah. diorang memang lemah lembut.

semutapi;
dah lama tak nampak kat sini? terima kasih atas wish. dah balik pun. sakit satu badan nih!

zul said...

assalamualaikum cikgu.. pe kaba ckgu? sehat? dah lame x nmpk ckgu.. dah besar ye skrg? huhuhu

Unknown said...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.