Thursday, January 7, 2010

Blog Pekasam..

salam semua.
dah lama sungguh aku tak membukak blog aku ni.
lucu gak bila baca mesej2 yang ditinggalkan kat shoutbox aku tu.
buat pengetahuan diorang yang terlibat, aku tak lupa password.hehehe.
just takde apa yang aku nak share.
pastu, aku plak sibuk dengan satu keje yang terlibat dengan OSA selama 3 minggu.
rindu juga dengan blog ni sebenarnya.
dan rindu juga dengan semua rakan2 siber disini.
bertemu kembali di tahun 2010...

6 comments:

fieza said...

yeah! ckgu kembali...hehe

sI tEDI said...

welkambek..

mmg rindu ni cikgu!!

he he he

ainShahajar said...

hehe. ain pun baru nak blog2 balik..

hari tu dah terbz.. huhu

cikgu dah start bz =)

amalhaj said...

assalamualaikum cikgu!
teman ingatkan mike dah majuk....

zeqzeq said...

ingatkan dah bersaliin..

asilahmuhajer said...

qah qah qah...
lucu la plak rasanya baca komen2 kat sini.

amalhaj;
tak merajuk la..cuma feeling kurang.hahaha.

zeqzeq;
ni komen paling lawak hari ni sampai saya sengih sorang2 depan pc. hari2 bersalin..bersalin baju.

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.