Thursday, February 17, 2011

my facebook account.

tersangatlah lamanya blog ini tidak di update. selain kesibukan dan masalah teknikal (slow giler nak bukak), aku juga sibuk dgn fb. please feel free to add me. id aku Asilah Muhajer.

tapi aku rasa FB pun kurang bagi kepuasan kat aku sebab aku tak boleh nak membebel banyak kat situ. sedangkan banyak benda yang aku nak ceritakan.

so, aku rasa blog lebih menarik. lagipun aku rindu dengan suma kawan2 alam maya yang aku kenali di blog ini. aku suka membaca buah fikiran mereka. rasa sangat original idea2 mereka ni.

betul la kata sesetengah orang. setiap benda tu dijadikan untuk fungsi yang berbeza. fb lain. blog lain.

so, selamat berjumpa kembali kawan-kawan :)

4 comments:

ainShahajar said...

yey! akak dah kembali!

like like..
hehe

asilahmuhajer said...

hai ain. thanks sbb ingat akak lagi. happy 2 see u here! jenguk2 la selalu ye??

iDAN said...
This comment has been removed by the author.
iDAN said...

Bila amati masa lalu; saya setuju 101% kenyataan cikgu, saya juga lama tenggelam di FB sampaikan otak ini jadi beku & tak petah menulis bagai dulu; pulak tu ide kita terkepung; tak ramai rakan di FB serajin rakan di blog, sarat dengan luahan & terkadang amat berguna buat pedoman...

"Payah juga nak kembali ke aku nan dulu"

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.