Wednesday, March 3, 2010

busy, boring atau apa?

minggu ni agak busy bagi aku.

walau busy, aku sempat lagi bukak blog sendiri dan tengok blog2 yang aku follow.

tapi ntah kenapa rasa bosan yang amat sangat (bukan aku kata blog orang lain membosankan tau!).

aku gi blog orang, baca dan keluar tanpa meninggalkan komen.

aku sendiri ada banyak citer yang nak dikongsi tapi tak tau kenapa, malas betul nak buat post baru walau dalam hati ada keinginan nak update.

maka ini je la yang aku boleh buat.

adakah ke"busy"an aku menyebabkan aku jadi bosan dengan semua perkara??

9 comments:

ainShahajar said...

PMS kot kak..hehehe..

simpan dulu. nanti akak share2 ngan kami =)

K I R I M A R U~ said...

hehe akak kepenatan 2 kot...
lebih baik beradu berehat secukupnya...=) nnt bleh la stori mori lagi...
=) hehe

amalhaj said...

assalamualaikum cikgu!
bebaskanlah sesuatu yang telah menghimpit emosi.......

eelobor said...

salam cikgu,

eelobor pun pernah alami situasi sedemikian. kadangkala abis semua blog di jelajah dan baca, namun tiada apa untuk di komen. banyak benda nak bercerita, tp semacam tiada mood untuk menulis.

zeqzeq said...

agak2 berapa Kilo rasa busy dan boring itu?? (soalan bukan pernyataan)

zeqzeq said...

cikgu tak cukup berlari setempat laa tu

iDAN said...

jangan memaksa diri jika menulis takutnya nanti ada tersinggung atau hambar belaka...

Cikgu simpanlah dulu segala catatan itu yang penting rutin harian kena diteruskan juga dengan semangat & tekad; sian anak murid tu kalau Cikgu hilang tumpuan & komitmen...

ada ketika memang hidup ini amat rumit & membosankan!... sabarkan saja!.

iDAN said...

emmm! Tahniah! anda telah memenangi Anugerah Beautiful Blogger sila ke situs saya!

semut api said...

jgn buat selalu cikgu...nanti budak2 pun boring..

WELCOME TO MY BLOG!

Enjoy surfing my blog

please leave your comment after reading the post. tq.